Sud & SOL

Village club les sables d'or

Village club les sables d'or in Frankrijk

Dit gezinsvriendelijke stacaravanpark van 12 hectare, ligt in het kleine Rochelongue, tussen Agde, de mondaine badplaats Cap d’Agde en de vissersplaats Grau d‘Agde in, allen in de gemeente Agde. 
Onze chalet staat op het Nederlandse deel van het park, dat pal aan de Middellandse Zee ligt. De Nederlandse eigenaren hebben zich verenigd in een Vereniging van Caravan Eigenaren, met een eigen receptie en beheer.  Onze gasten krijgen een warm welkom bij de Nederlandse receptie. Een aanwezig Nederlands managers-echtpaar wijst u de weg en helpt u bij vragen en onverhoopte probleempjes. Zij zijn dan ook uw aanspreekpunt tijdens uw verblijf op het park. En dat allemaal in uw eigen taal.

Agde en omgeving

Eindeloos genieten

Het park wordt door een uitgestrekt zandstrand en een lokale weg van de zee gescheiden. Het strand loopt geleidelijk af en is dus geknipt voor (kleine) kinderen. Daar waar die zich kunnen uitleven in het bouwen van zandkastelen, kunnen de grote kinderen en volwassenen alle vormen van watersport beoefenen.
U kunt in de nabij gelegen dorpjes jet-ski’s huren of een bootje om te vissen, wat u maar wilt.
Op het strand, vlakbij het park, bevindt zich een snack-restaurant, een bar, een loungeruimte en een groot terras.  Om weg te dromen met uitzicht op zee of om gezellig uw vrienden te ontmoeten, een perfecte plek! Bovendien kunt u in het hoogseizoen vanaf het strand het prachtige vuurwerk bewonderen dat wekelijks wordt afgeschoten in de dorpen langs de kust.
Kortom, een fantastische locatie voor gezinnen met kinderen, maar ook om in het voor- en najaar  heerlijk vertoeven voor hen die niet aan de vakantieperiodes gebonden zijn en natuurlijk senioren.

Boek nu jouw droomvakantie